Categorii

„We are not alone”, primul imn ecumenic al tinerilor europeni ajunge în SUA

West Coast Praze, showul de muzică gospel marcat SUA şi UK, care are o audienţă de peste 10 milioane de ascultători, a transmis „We are not alone”, primul imn ecumenic european scris şi interpretat în întregime în laboratoare de rugăciune în muzică de la Centrul „Ioan Paul al II-lea” din Loreto, ca un corolar al Campusului Ecumenic 2016.

Piesa cu videoclipul său a fost difuzat oficial în programul de televiziune şi radiofonic de muzic gospel (www.westcoastpraze.com) transmis în North Carolina, New Mexico, Louisiana, Florida şi California în Sky tv BEN TV în Regatul Unit.

Un mod inovator de a face pastoraţie, care-i apropie pe tineri de ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu prin muzică şi meditaţie în inima oraşului marian, capitală spirituală a tinerilor europeni, şi care a uimit-o şi pe Donna McAfee, foarte vestita cântăreaţă gospel americană, precum şi conducătoare showului televizat „West Coast Praze”.

McAfee a decis să devină parteneră a celor de la Mariworship Lab, laboratoarele de rugăciune, cateheză şi formare „în muzică” gândite şi conduse de cântăreţul şi music producer-ul Marì.

„We are not alone” este un adevărat imn şi este o producţie muzicală şi artistică excelentă care se naşte din acest nou proiect care vrea să lege în cheie modernă vestirea credinţei şi pe tineri, prin ceea ce este astăzi canalul cel mai comunicativ şi universal în mod absolut: muzica ce uneşte.

În lumina succesului imnului ecumenic european, Centrul „Ioan Paul al II-lea” din Loreto – care deja de mult timp a activat acest nou mod de a vesti tinerilor credinţa – va face din cei de la Mariworship Lab propunerea sa principală în primirea tinerilor, pentru evanghelizarea lor umană şi spirituală.

Vor fi active „pachete” de rugăciune şi formare în muzică ce durează o zi, un week-end sau o săptămână, experienţă unică de trăit la Centrul „Ioan Paul II-lea” din Loreto.

Aşadar vor lua zborul peste ocean toate piesele în engleză născute din laboratoarele unde adevăraţii şi unicii protagonişti sunt tinerii, stimulaţi de cuvântul lui Dumnezeu prin muzică şi implicaţi în scrierea a ceea ce El trezeşte în raport cu experienţa lor de viaţă. Competenţele lui Marì şi ale colaboratorilor săi vor face în aşa fel încât meditaţia şi rugăciunea să devină muzică şi artă care să vorbească la inima tuturor tinerilor.

***

Pentru a asculta şi a descărca gratuit piesa „We are not alone”, versiune originală şi bază muzicală: http://www.mariworship.com/we-are-not-alone

Pentru a vedea materialul video pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QujglMNEHc0

(După Vatican Insider, 19 februarie 2017)

Traducere de pr. dr. Mihai Pătraşcu

Ne spui părerea ta?

You must be logged in to post a comment.