Categorii

Mai sunt 5 zile de reduceri la Librăria Sapientia! Reducerile sunt de până la 50%!

   Cu ocazia sărbătorii „Sfântul Iosif, Patronul Bisericii universale” și al Seminarului Diecezan din Iași, Librăria „Sapientia” a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași oferă reduceri de la 30 până la 50% pentru cărțile publicate de Editura „Sapientia”.

   Perioada promoției ține de la 17 martie la 10 aprilie. Comenzile se pot face de pe situl Librăriei „Sapientia” (www.librariasapientia.ro) sau al Editurii „Sapientia” (www.editurasapientia.ro), precum și pe email: sapientia@itrc.ro și telefonic: 0754-826-814 (Ionuț Dămoc).

***

   Există oameni pe care i-ai întâlnit cândva și de care îți amintești cu drag și acum, după mulți ani. Ai vrea să le vorbești și să îți vorbească. Există oameni despre care doar ai auzit și care ai vrea să-ți vorbească și să le vorbești. La fel se întâmplă și cu cărțile. Ele reflectă sufletul omului și revărsarea lui de sinceritate. Ele transmit o comoară atât de bogată încât îmbrățișează oameni de bunăvoință, anulând timpul și spațiul ce-l separă pe autor de cititor. Cu cât vorbesc despre un adevăr mai înalt, cu atât sunt mai de dorit. Când vorbesc despre Dumnezeu, adevărul lor cuprinde în sine lumea întreagă, privită sub visione Dei. Cărțile publicate la Editura „Sapientia” îți oferă un bun material de meditație despre Dumnezeu, despre lume, despre oameni și despre tine.

Bucuria noastră este slujirea credinței voastre!

Gabriel Cochiorca

Ne spui părerea ta?

You must be logged in to post a comment.