Categorii

Vizita episcopului de Marsabit (Kenya) la Seminarul Mare din Iași

Vizita-episcopului-de-MarsabitÎn zilele de 21 şi 22 iulie 2016, episcopul de Marsabit, PS Peter Kihara Kariuki a vizitat Dieceza de Iași, Excelența Sa aflându-se în drum spre Cracovia (Polonia) pentru a participa la Ziua Mondială a Tineretului. Cu această ocazie, PS Peter Kihara Kariuki a efectuat o vizită și la Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași.

Episcopul de Marsabit a fost întâmpinat de Mons Benone Farcaș, rectorul Seminarului, după care a făcut un tur al Institutului, fiindu-i prezentată viața și activitățile pe care seminariștii le desfășoară în anii de formare spre sfânta Preoție.

Vizita PS Peter Kihara Kariuki la Seminarul Mare din Iași a fost un prilej de bucurie atât pentru Excelența sa, cât și pentru comunitatea seminarială, mai ales pentru că, în dieceza pe care o păstorește în Africa, activează preoți misionari din România, atât din Dieceza de Iași, cât și din Arhidieceza de București, dar și seminariști care au ales să trăiască o experiență misionară acolo, în timpul anului pastoral.

Michail Iulian Echert

Ne spui părerea ta?

You must be logged in to post a comment.