Categorii

Invitaţie: vă aşteptăm cu drag la bucuria Seminarului

Hramul reprezintă sărbătoarea reîntâlnirilor, a noilor momente împărtășite alături de cei care sunt plecaţi în diferite locuri. Este o sărbătoare a familiei, a bucuriei şi a mărturiei pentru o credinţă trăită în unitate.

În acest sens, familia seminarială formată din formatori, părinţi profesori, studenţi şi surori vă invită la hram. Vă invită să veniţi acasă, luni 20 martie 2017, şi să participaţi în sărbătoarea Sfântului Iosif  la Liturghia de la ora 11:00, care va fi prezidată de Ps Aurel Percă în Capela Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif”.

În cadrul Sfintei Liturghii seminariștii din anii IV și V vor fi instituiți lectori, respectiv acoliți. Aceste slujiri au menirea de a-i conştientiza pe seminarişti de frumuseţea Sfintei Preoţii, dar şi pentru a-i încuraja în drumul lor de formare.

Vă aşteptăm cu drag acasă! Vă aşteptăm la bucurie! Vă aşteptăm la o mărturie de credinţă pe TOŢI: preoţi, persoane consacrate, copii, adolescenţi, tineri, părinţi şi bunici. Iar dacă distanţele sunt prea mari, vă invităm să faceţi sărbătoare acolo unde sunteţi: în comunitățile parohiale, la şcoală, liceu sau facultate, la locurile de muncă, alături de bolnavii şi bătrânii care ne susţin.

Să ne unim cu toţii în rugăciune şi să-i aducem slavă lui Dumnezeu, pentru că a binecuvântat dieceza noastră cu o casă de formare pentru viitorii preoţi, care să ajute la sfinţirea sufletelor.

Mons. Benone Farcaş,

Rector

Ne spui părerea ta?

You must be logged in to post a comment.