Categorii

Colocviu vocaţional la ITRC Iaşi

Anul acesta Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași își deschide Admitere-2016-2017porțile tuturor absolvenților de liceu care doresc să se dedice slujirii lui Cristos și Bisericii pe drumul Preoției. După perioada de înscriere ce a avut loc între zilele de 18 și 23 iulie 2016, urmează perioada examinării care se va desfășura în două etape: susținerea unui colocviu spiritual și a unui examen oral.

În ziua de 23 iulie 2016, candidații vor avea de susținut un colocviu spiritual în fața unei comisii formate din formatori și profesori din cadrul Seminarului, iar examenul de admitere va avea loc luni, 25 iulie 2016, în aula A 14 a Facultății de Teologie Romano-Catolică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Examenul va consta într-o probă orală din Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri „YOUCAT”, iar criteriul de admitere va fi următorul: 40% – proba orală și 60% – media generală de la examenul de Bacalaureat. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 27 iulie 2016.

Le urăm mult succes tinerilor candidați în probele pe care le vor avea de susținut și îi așteptăm cu mare drag să ne fie colegi în noul an academic 2016-2017.

Michail Iulian Echert

Ne spui părerea ta?

You must be logged in to post a comment.